Mirage újdonságok

Biztosan sokak számára ismerősen cseng a Mirage, a több mint 40 éve piacon lévő olasz porcelánburkolatokat gyártó cég neve. A gyár, lépést tartva a divattal, folyamatosan szélesíti palettáját, mellyel egyenesen arányosan nő a minőség is. Mind dizájnt, mind pedig méretet és vastagságot tekintve az élmezőnyben jár a Mirage.
Felsőkategóriás szállodáktól kezdve exkluzív magánlakásokon keresztül közületi projektekig mindenhol előfordulnak a cég burkolatai, melyek kültérben és beltérben egyaránt felhasználhatók, kollekciótól függően.
Ezeket figyelembe véve nem fordulhatna elő, hogy ne tartozzon bele a kiemelt termékpalettánkba a gyártó. Az elkövetkező hetekben kiemelünk pár izgalmas kollekciót, bizonyítva a brand sokrétűségét és megmutatva széles körben felhasználható termékeit.

A Mirage Blue.s kollekciója a Pierre Bleue modern értelmezése: kimagasló műszaki jellemzők, új formátumok és felületek széles skálája, valamint rendkívüli esztétikai élmény. A tervezés során minden egyes részletet aprólékosan kidolgoztak, ebben rejlik a kollekció valódi hozzáadott értéke. 

A Mirage legújabb fahatású kollekciójaként köszönthetjük a Jurupa-t, mely ideális összhangja a  melegségnek és az eleganciának, valamint élethűen reflektál a simára gyalult fa textúrájára, és elérhető öt kifinomult, semleges árnyalatban.

Az Allure a Mirage legújabb nagytáblás kerámiaburkolat családja, ami pazarul ötvözi a kreatív és motívum gazdag mintákat a nagy formátumú technológiával. A különböző stílusú minták széles választékát kínálja 1200x2780-as méretben, 6mm-es vastagsággal annak érdekében, hogy mind a lakossági, mind a közületi helyiségek esetében személyessé varázsolja a tere.