Termékeink

Modul szőnyegpadló

A modul szőnyegpadlók felhasználási módja korábban túlnyomó részt az iroda álpadlóra való fektetés volt. Napjainkban szállodai és lakossági felhasználása is egyre elterjedtebb.

Közel 20 évvel ezelőtt a modul padlószőnyegek mellett tettük le a voksunkat. Mára bebizonyosodott, hogy ez a leghatékonyabban felhasználható forma: számtalan formával, színnel, textúrával rendelkezik. A padlószőnyegek által előidézett hangulatnak csak a képzelet szabhat határt. A letisztult, visszafogott stílustól a vibráló, egyedi megjelenésig bármilyen szőnyeget megtalálhatunk a különböző kollekciók között.

A partnereink által gyártott modul szőnyegpadlók az esztétikai előnyök mellett a legújabb biztonságtechikai, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek. 50x50 és 25x100-as méretben érhetők el, adott márkától és kollekciótól függően.

Milliken carpet

Technikai és design paraméterei egyedülállók a piacon. Comfort® hátoldalának köszönhetően extra hosszú élettartamot és magas akusztikai értékeket mutat. A sokrétű standard design mellett lehetőség van egyedi minták megvalósítására is.

Szőnyegei lépészaj csökkentő képességgel, speciális foltmentességet biztosító bevonattal rendelkeznek, magas komfortérzetet biztosítanak, illetve az egészségre is jó hatással vannak. A Milliken szőnyegek háromszor jobban elnyelik a hangokat, mint a keménypadló, a gerincet jóval kevésbé terhelik a lábizom kisebb igénybevételnek köszönhetően.

A gyártástechnológia fejlettségét bizonyítja, hogy a Milliken gyár 10-15 év teljes körű garanciát vállal termékeire.

modulyss

A modulyss szőnyegei a piacon ár-érték arányban nagyon jól használhatók, kiválóak bérlői alapkiépítésekhez.

Nagy terhelésnek kitett, legkülönfélébb irodai és közületi felhasználásra fejlesztett közép-kategóriás szőnyegek, illetve modulszőnyegek gyártója, aki a fenntarthatóságot, a tartósságot és a minőséget 50 pontos minőségellenőrzési rendszerével garantálja.

A modulyss termékek megfelelnek a legszigorúbb EU szabványoknak is.

A gyártó a környezetvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet: újrahasznosított anyagokkal is dolgozik. Az üzemeltetők előszeretettel választják ezen termékeket irodaház standardként.