Termékeink

Parketta

A parketta természetes fa felületét előszeretettel használják lakossági és közületi projekteken.

Mindezekre nyújtanak teljes körű megoldást a portfóliónkban szereplő gyártók és termékeik. Rengeteg lehetőséget biztosítanak kültéren és beltéren egyaránt méretüket, felületüket és színezetüket tekintve.

Padlófűtéses rendszereknél is alkalmazhatók.

Tömör parketta

A tömör parketta teljes keresztmetszetében ugyanazon anyag. A Junckers gyár termékei felhasználóbarát kész felületekkel érkeznek, számtalan felület és szín áll rendelkezésre.

Közületi és lakossági felhasználásra egyaránt alkalmas. Időtálló, prémium minőségű tömörfa padlóburkolatai a kivételes szakmai tudással készülnek. Gazdag faanyag és szín választéknak köszönhetően könnyen kialakíthatjuk személyre szabott belső tereink hangulatát.

Padlóburkolatai anti-allergének. Nem tartalmaznak ragasztó és lakkanyagot, így hozzájárulnak a megfelelő belső klíma kialakításához is. A cég szintén ajánlja burkolatait padlófűtéses rendszerek esetén is.

Rétegelt parketta

A CP Parquet rétegelt faburkolat, amely a kiválók között is a legkiválóbb. Természetes fapadlói Olaszországban készülnek minőségi faanyagokból, az egészséget és a környezetet egyaránt figyelembe véve. Ezek a fa burkolatok nem csak designban kimagaslók, rendkívül tartósak is. Felületüket, méretüket és színüket tekintve rengeteg lehetőséget biztosítanak. A CP Parquet fontos tulajdonsága még, hogy ragasztható  és szabadon fektethető egyaránt.

A belga Par-ky termékeinek különlegessége, hogy legfelső rétegükön vékony, valódi fa furnér található. A mintázatnak köszönhetően minden lap egyedi designnal rendelkezik. A Par-ky termékek jellemzője, hogy a fa melegsége ötvöződik a padló ellenállóságával. Méret-, és színválasztéka igen széles. Burkolási módját tekintve a Par-ky termékei szabadon fektethetők.