Az Év Irodája 2018 büszkeségeink

Február 21-én lezárult a 2018-as Az Év Irodája verseny, kihirdetésre kerültek a különböző kategóriák győztesei. Minden évben büszkén konstatáljuk, hogy számos versenyzőhöz mi szállítottunk burkolatot, sőt, egyre gyakrabban fordul elő, hogy bútorokkal, kiegészítőkkel is hozzájárulhatunk az adott terek megjelenéséhez.

A lista hosszú lenne, így hadd emeljük ki a győzteseket, akiknek ezúton is gratulálunk az elért eredményükhöz!

Az Év Irodája 2018 győztese az ION – Dealogic Planet lett. Az enteriőr nem csak az irodában dolgozókat nyűgözi le, a verseny fődíját is sikerült bezsebelni a Mashroom design belsőépítészeti terveinek köszönhetően. Az 1400 nm-es iroda különböző tereibe Milliken Floors Europe padlóburkolat került, ami nem csak dizájnban, ergonómiailag is kiválóan illeszkedik a nemzetközi cég elvárásaihoz. 5 különböző kollekció található meg az irodatérben: Tracing Landscapes, Colour Compositions, Arctic Survey, Culture Canvas és Formwork.
Ezen felül – a közületi helyszíneken szintén kedvelt – Gerflor Group termékek is visszaköszönnek az épületben, mely kiváló választás például közlekedők, étkezők burkolására. Továbbá a természetességre emlékeztető Sit-in műfű sem maradhatott el a tervezés során.

Igazán lenyűgöző csapatmunkát láthatunk a tervezőiroda, belsőépítész, kivitelező és projektmenedzsment összefogásával.

Az Év Irodája Design 2018 győztese a Neuschloss Palota – Redwood Holding Iroda lett. Különleges számunkra, hogy egy olyan projektet említhetünk, ahova bútorokat szállítottunk. Ez egy kiváló visszajelzés volt számunkra, hogy a kizárólagosan általunk forgalmazott Moroso termékek valóban azt a különleges stílust és egyben minőséget tudják képviselni, amiben hiszünk az első pillanattól kezdve. Büszkén nézzük végig újra és újra a győztes iroda fotóit, ahonnan a luxus és kényelem egymásba fonódva köszön vissza.

Gratulálunk a díjhoz, és mindazoknak, akik részt vettek ennek a minőségi felújításnak, irodakialakításnak a munkálataiban.

Az Év Irodája Employer Branding 2018 győztese az Ericsson House lett. Egy nagyon letisztult, kellemes irodatér tárul elénk a képeket látva. A Demeter Design Stúdió kifinomult ízlése az Ericsson House nézeteivel tökéletes passzol. Egyik legnagyobb partnerünk, a kiváló termékportfólióval rendelkező Florim csoport Floorgres Industrial lapjai kerültek az iroda jelentős részére. Egyre elterjedtebb, hogy hidegburkolatot választanak közületi projektekre a tervezők, belsőépítészek. A Florim csoport számos kollekciója minőségét és stílusát tekintve is több mint jó választás ebben az esetben.
Ezen felül a Gerflor egyik új terméke, a GTI Max Connect is megtalálható a padlón, mely nagy forgalmú terek burkolására kiváló választás.

Gratulálunk az egész csapatnak, aki részt vett az Ericsson House megálmodásában, megtervezésében és megvalósításában.

Az Év Irodája Nagyvállalat 2018 győztese a BlackRock lett. A GTC White House épületében elhelyezkedő BlackRock iroda igazán exkluzív, modern belső terekkel rendelkezik. Hideg- és melegburkolatokkal egyaránt hozzájárultunk a belső terek megjelenéséhez, ami meg kell hagyni, kimagaslóan profi módon lett kivitelezve. Két fő partner cégünk, a Milliken és a modulyss szőnyegei is megtalálhatók az iroda különböző pontjain. Mi sem bizonyítja jobban a Floorgres Industrial lapok megfelelőségét, mint hogy megannyi közületi projektben előfordulnak, ez a BlackRock esetében sincs másképp.
Külön kiemelnénk, hogy a kizárólagosan általunk forgalmazott, kiemelkedő minőségű, rétegelt faburkolatot forgalmazó olasz CP Parquet egyik terméke is kiválasztásra került és megtalálható az enteriőrben.

Gratulálunk a tervező és kivitelező cégnek, és köszönjük, hogy részesei lehettünk a projektnek.