Facebook
SearchLeírás
Kollekciók

A fa melegsége a laminált padló ellenállóságával ötvözve. A Par-ky laminált padlók különlegessége, hogy legfelső rétegükön vékony, valódi fa lemez található. A valódi fa mintázatnak köszönhetően nincs két teljesen egyforma Par-ky darab, minden lap teljesen egyedi, akárcsak Te.

http://www.par-ky.com


Deluxe+

Kiváló minőségű faanyagai FSC szabvány szerinti, fenntartható erdőgazdaságokból származnak. A környezettudatos alapanyagot szemet gyönyörködtető dizájnnal párosítva a Deluxe+ kollekció a legjobb választás otthona számára.


teszt item

Lounge

Nagy forgalmú terekbe ideális választás a Lounge kollekció extra erős, strapabíró, tűsaroknak is ellenálló, mégis barátságos árú termékei.


teszt item

Sound+

A kollekció parafa hátoldalú termékei ideális megoldás nyújtanak a lépészaj ellen. Exkluzív, egzotikus fafajták is részei a kínálatnak, mindezt ésszerű, megfizethető áron.


teszt item

Millennium

Valódi fa megjelenés, laminált parketta áron. A Pro kollekció termékei hasonlóan könnyen és egyszerűen fektethetők, kezelhetők, mint a hagyományos laminált parketta, mégis többek ennél, hisz a valódi fa előnyeivel bírnak.