Facebook
SearchLeírás
Kollekciók

A Marazzi kerámia jellemzői: Tapasztalat, innováció, kreativitás, design, kultúra, valamint környezettudatos gondolkodás. Rendkívül széles spektrumú termékkínálatukban a kőporcelán, az egyszer égetett kerámialapok, a mozaik, a márvány, a gránit és a természetes kő többféle méretben, színben, vastagságban és felülettel megtalálható.

Marazzi képes azonnal reagálni az életterek és a kortárs építészet különféle igényeire.

https://www.marazzigroup.com


SistemA

Rendkívül széles színválasztékban, hat hideg, hat meleg és hat élénk színben elérhető. LEED és Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkező „zöld” kollekció, képes színt vinni nagy forgalmú közületi terekbe is.


SistemB

Természetes natúr színeivel kiválóan kombinálható több más Marazzi Tecnica kollekcióval (SistemA, SistemC, SistemL, SistemN, SistemT)


SistemC Architettura

Széles palettája 29 különböző árnyalatot vonultat fel, natúr és élénk színek közül egyaránt válogathatunk.


SistemC Cittá

Szatén fényű lapjai 33 árnyalatban elérhetők, natúr és élénk színek közül egyaránt válogathatunk. Kis formátumú lapjaival a variációk lehetősége határtalan.


SistemC Quartz

Matt felületű, szemcsés mintázatú lapjai 9 visszafogott színben elérhetők. Fagyállóságának és csúszásmentességének köszönhetően bel- és kültérben egyaránt alkalmazható. Kiválóan kombinálható a SistemC kollekció többi termékcsaládjával (Architettura, Cittá).


SistemE

Lapjai a szürke szín hat árnyalatában és három klasszikus felületben elérhetők. Kiválóan alkalmas közületi terek padlójára.


SistemL

6 mm-es vékonyított lapjaival légies könnyedséget csempész az építészet mindennapjaiba.


SistemN

Natúr árnyalatok fehértől a feketéig, kiemelkedő technikai tulajdonságokkal megáldva. Kiválóan kombinálható több más Marazzi Tecnica kollekcióval (SistemA, SistemT).


SistemN20

A kollekció 20 mm-es vastagított, kültéri lapjai ideálisak kertek, teraszok burkolására.


SistemT Cromie

Természetes színekben, vastagított változatban (12 mm), Antislip, Rock és Pavé felületben is elérhetők. Kiválóan kombinálhatók a SistemT másik temékcsaládjával (Graniti) és a SistemT kollekcióval.


SistemT Graniti

Jellegzetes mákos mintázatát a lapok felszínén található mikrogranulátumok adják. Vastagított változatban (12 mm), Antislip, Rock, Pavé és Diamond felületben is elérhetők. Kiválóan kombinálhatók a SistemT másik temékcsaládjával (Cromie) és a SistemT kollekcióval.


SistemV Crystal Mosaic

Áttetsző kristály mozaikok éles, intenzív színekben, egyszínű és mix változatban az élénk és karakteres enteriőr eléréséhez.


SistemV Glass Mosaic

Félig áttetsző üveg mozaikok telt színekben, egyszínű és mix változatban.


Agorá

Klasszikus márvány modern formába öntve. Hét féle csillogó márvány alaplap, elegáns kifinomult színek, csíkos, geometrikus és damaszkuszi mintázatok.


teszt item

Autonomy

A kollekció taktilis burkolatai jelrendszere információt és segítséget nyújt vak és gyengén látó társaink számára.


Black&White

Elegancia feketén-fehéren. A kollekció kontrasztos színek, fényes és szatén felületek, kifinomult textúrák mellett igényes virágmintás és geometrikus dekor elemeket kínál a letisztult elegancia kedvelőinek.


Blend

Kőhatású, változatos formátumú lapjai lakossági és középületek burkolatának egyaránt ideálisak.


Block

A kollekció letisztult, homogén megjelenésű lapjai lakossági és nagy forgalmú közületi terekben, bel- és kültérben egyaránt megállják a helyüket.


teszt item

Brooklyn

Nagyvárosi atmoszféra ihlette beton hatású lapok, kellemes natúr színekben, széles méretválasztékban.


Caracalla

A márvány nemessége és tisztasága két meleg és két hideg színárnyalatban.


Colorup

Élénk színeivel, innovatív formátumával otthonok fürdőszobáját és közösségi mosdókat is megtölt élettel és egyedivé varázsol. Kiválóan kombinálható több Marazzi kollekció padlólapjaival (Match, Materie, SistemN, Spazio, Treverk, TreverkSign)


Colourline

A legkitűnőbb anyagok szépsége, gazdag színekkel és érdekes dekor elemekkel tűzdelve.


teszt item

Concreta

Agyag és cement egyszerűségébe csempészett izgalmas textúrák, csillogó dekor elemek és két igazán élettel teli szín.


Corsica

Magasfényű felületei és kis formátumú lapjai fürdőszobák ideális burkolatává teszik. Árnyékolt mintázatának köszönhetően minden lapja egyedi.


Cotto Antico

Meleg színárnyalatai és egyenetlen felszínei a régi idők kézzel készített burkolatait idézi. Hatszögű lapok, berakások és erős árnyalat eltérések rusztikus hangulatot kölcsönöznek a kollekciónak.


Covent Garden

Lakossági konyhák és fürdőszobák burkolatának ideális, élénk színeivel játékosságot és vitalitást visz a térbe.


teszt item

Cult

Elegáns színárnyalataival, szatén felületével és lágy erezeteivel melegséget és vonzerőt, fémesen csillogó díszcsíkjaival egy csepp exkluzivitást kölcsönöz belső tereinknek. Lakossági felhasználáson kívül meghittséget varázsol üzletek, éttermek, kávézók falai közé egyaránt.


Dinastie

Egyszerűség, diszkrét elegancia és finom színárnyalatok jellemzik, otthonunk visszafogott dísze lehet.


Dolcevita

Visszafogott elegancia, klasszikus formába öntve. Meleg és hideg színárnyalai otthonunk bármely terébe kiválóan illeszkednek.


Dots

Szupercsillogó felületek és Swarovski kristály betétek teszik ellenállhatatlanná a kollekciót. Lakossági tereken kívül akár divatáru üzletek, vendéglátó egységek és hotelek vidám színfoltja is lehet. Kiválóan kombinálható több Marazzi kollekció padlólapjaival (Fashion, SistemA)


Easy

Szatén fényű, lágyan strukturált lapok a minimalizmus jegyében.


Etruria

A hagyományos terracotta és agyag burkolatok vidéki bája köszön vissza a kollekció meleg színárnyalatú lapjairól. Fagyállóságának és csúszásmentességének köszönhetően teraszok és verandák ideális burkolata lehet.


Evolutionmarble

Márványhatású lapok markáns, kontrasztos erezettel. Széles méretválasztékának és nagy táblás méreteinek köszönhetően remekül kombinálható.


Evolutionstone

Hétféle természetes kőzet interpretálása, a kerámiagyártás legfejlettebb technológiáinak segítségével. Akár kültéren vagy nagy forgalmú közületi terekben is megállják a helyüket.


Folk

Vidám, változatos, apró virágminták, remekül kombinálható felületek, élettel teli színek jellemzik a Folk kollekciót.


Fontanarosa

Egyszerű szépsége, lágy erezete, diszkrét krémszínei kifinomult környezetet teremtenek otthonunkban.


Garden

Fagyállóságának és csúszásmentességének köszönhetően teraszok és verandák ideális burkolata lehet.


Glitter

Fényes felületeivel és dekor betéteivel modern mégis klasszikus megjelenést kölcsönöz fürdőszobánk számára.


Gm

A természetes kőzetek tisztasága és egyszerűsége köszön vissza a kollekció enyhén strukturált lapjairól.


Habitat

Klasszikus famintázat, modern és eredeti formába öntve. Hét színárnyalat, bel- és kültéri lapok, otthonokba vagy éttermekbe, üzletekbe is ideális.


Horizon

A fa kimeríthetetlen forrása az építészet inspirációjának. Természetes textúrák, részletek és árnyalatok dominálnak a Horizon kollekció lapjaiban.


I Policromi

Hét féle márvány rusztikus formába öltve. Kis formátumú lapok, dekoratív betétek és különleges szegélyek a klasszikus, old school stílus jegyében.


I Porfidi di Marazzi


Iside

A természetes homokkő egyszerű eleganciáját őrzik a kollekció enyhén szemcsés mintázatú lapjai.


Le Pietre

A természetes kövek vonzerejét és a gres lapok technikai tulajdonságait egyesíti magában a Le Pietre kollekció. Fagyálló tulajdonságának és kiváló kopásállóságának köszönhetően bel- és kültérben, akár ipari környezetben is használható.


Lite

Matt és fényes felületű alaplapjait diszkrét apró virágmintákkal és modern geometriai dekor lapokkal dobhatjuk fel. Ideális konyhák és fürdőszobák burkolatának.


Lollipop


Maison


Marbleline


Match


Memories


Monolith


Multiquartz


Multiquartz20


Naturalstone


Nuance


Oceani


Oficina7


Palace


Pietra del Sole


Pietra di Borgogna


Pietra di noto


Planet


Polis


Progetto Triennale


Progress


Ricordi


Segni


Silkstone


Sinfonie


Soho


Space


Spazio


Spezie


Stardust


Stone-collection


Stonehenge


Stonevision


Stonework


Suite


Treverk

Kifinomult megjelenés és kiváló technikai tulajdonságok jellemzik a kollekció fahatású lapjait. Az egyedülálló „ink jet” technológiának köszönhetően egybenyíló tereket tudunk a lapokkal megszakítás nélkül leburkolni.


Treverk Outdoor

Kültéri fahatású lapjaival az otthon melegét a négy falon kívül is élvezhetjük. Fagyállóságának és csúszásmentességének köszönhetően teraszok, verandák burkolatának ideális.


Treverkatelier

Halvány, fahatású lapjai a kortárs dizájn nyelvén beszélnek. Modern hangulatot kölcsönöznek otthonunk belső tereinek.


Treverkchic

Diófa és teak fa ihlette a kollekció lapjait. Otthonokon kívül akár alacsony forgalmú közösségi terekben is alkalmazható.


Treverkhome

Szatén fényű, fahatású lapjai nyolc színárnyalatban elérhetők. Otthonokon kívül akár alacsony forgalmú közösségi terekben is alkalmazhatók.


Treverkhome20

A kollekció 20 mm-es vastagított, kültéri lapjai ideálisak kertek, teraszok burkolására.


Treverkmood

Ódon klasszikus bútorok megjelenése ihlette a kollekció fahatású lapjait. Otthonokon kívül akár alacsony forgalmú közösségi terekben is alkalmazható.


Treverksign

Mélyen erezett fahatású lapjai hét különböző árnyalatban és három méretben elérhetők, variációk sorát biztosítva a tervezők számára.


Treverkway

Fahatású lapjai nyolc különböző árnyalatban elérhetők, otthonokon kívül akár alacsony forgalmú közösségi terekben is alkalmazható.


Vertical


Weekend