Facebook
SearchLeírás
Kollekciók

Rendkívül sokszínű, magas designtartalmú, innovatív, ideális ár-érték arányú kínálatának köszönhetően a nagy projektek márkájává vált. Floor Gres lapjait folyamatos technológiai kutatások során fejlesztette ki. A magas kaolin tartalmú fehéranyag pátnak köszönhetően nagy felületi keménységűek, kémiai anyagokkal szemben ellenállóak.

A cég egységesítette teljes lapkínálatának modularitását, így minden termékcsalád minden lapja akár egyazon felületen alkalmazható.

http://www.floorgres.it/en


Architech

Újrahasznosított alapanyagaival és egyszerű, natúr színeivel harmóniát teremt a természet és az ember által épített környezet között.


teszt item

Basic

Kis formátumú kerámia lapok, kiemelkedő technikai és esztétikai tulajdonságokkal, falra és padlóra egyaránt alkalmazhatók. Nagy léptékű építészeti projektek kiváló burkolatai.


Bold Color

Határozott színei szimbolikus jelentéssel bírnak, hatásos és kifejező elemei lehetnek az épület belső tereinek.


Chromtech 1.0

A kortárs építészet interpretációja két, egymást kiegészítő színpalettán: meleg és hideg árnyalatok széles választéka.


Ecotech 1.0

Egyéb kollekciók gyártása során keletkező felesleges alapanyagok felhasználásával környezetbarát és meggyőző módon éri el a kollekcióra jellemző egyedi tarka mintázatot. Nomen est omen – az Ecotech kollekció Földünk megóvásának egy igen hasznos módja, egy lépés az úton a Változás felé.


teszt item

Floortech

A Kő ezer arca: erő, kitartás, határozottság. A Floortech kollekció kilenc különböző kőzet tulajdonságait reprezentálja és építi be mindennapjainkba.


Geotech

Az ősi mediterrán erdők megkövesedett fáit idézik a Geotech kollekció élénk natúr színű lapjai.


Globe 1.0

Évezredek során egymásra rakódott homokrétegek adják a Globe kollekció harmonikus mintázatát.


Industrial

Modernitás és egyszerűség a két legfontosabb tulajdonsága az Industrial kollekciónak. Innovatív nagy táblás és vastagított kültéri kivitelben is elérhető, így nyújtva igazán nagy szabadságot a építésznek és képzelőerejének.


teszt item

Less

A kevesebb néha több - ez a Less kollekció jelmondata. Mély fekete és vibráló fehér színei mellett különleges felületeivel válik egyszerűségében nagyszerűvé.


Natural 1.0

Természetes meleg színeivel kiváló alapnak bizonyul bármely dekor elem számára, elegáns és kifinomult hátteret biztosítva. Kiemelkedő fizikai és mechanikai tulajdonságai révén kül- és beltérben egyaránt alkalmazható.


Reverse

Ellentétek vonzásában – a Reverse kollekció zsalumintázatú, betonhatású lapjai határozott hideg és harmonikus meleg színekben egyaránt elérhetők.


Stontech 1.0

A bézs ötven árnyalata - Sokoldalú, változatos natúr lapjaival és vékonyított Slim/4 változatával a Stontech 1.0 kollekció maximális szabadságot garantál a tervezőnek.


teszt item

Styletech

Fém és fa – két merőben eltérő világ, két egymásnak ellentmondó mégis harmonizáló stílus egy kollekción belül.


Tech #2

A Tech#2 kollekció egy átfogó megoldás, mely egyesíti magában a dizájnt, megjelenést, változatosságot és fenntarthatóságot. Kőhatású vastagított, strukturált kültéri lapjai fűre, kavicságyra, beton alapra vagy állítható lábakra is könnyedén fektethetők.


Walks 1.0

Szépség, elegancia, szabadság – a Walks 1.0 kollekció kvarcit kőzet ihlette lapjai fesztelenül természetesek és egyszerűek. Több árnyalata vastagított, kültéri változatban is elérhető.